radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

RETNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER

Sist oppdatert: 11/26/2018

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagrer informasjon på brukerens datamaskin. De er utformet for å oppbevare en liten mengde opplysninger som er spesifikke for en bestemt bruker og et bestemt nettsted. Dette gjør at nettsidene vi leverer kan tilpasses en bestemt bruker, eller noen sider kan inneholde skript som kjenner til dataene i informasjonskapselen, og derved er i stand til å overføre informasjon fra ett besøk på et nettsted (eller en tilknytted side) til neste besøk. Informasjonskapsler blir som regel opprettet når et nytt nettsted lastes inn.

 

Informasjonskapsler som brukes på dette nettstedet

Strengt nødvendige informasjonskapsler

Alltid aktive – Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere. De er en respons på handlinger du har utført, f.eks. pålogging, språkvalg, nettleserinnstillinger og automatisk utfylling av skjemaer. Du kan stille inn nettleseren til å varsle deg om disse informasjonskapslene, eller til å blokkere dem. Vær oppmerksom på at enkelte deler av nettstedet kanskje ikke fungerer hvis du blokkerer disse informasjonskapsle.

 

Google Analytics-informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene brukes av BRP og tredjeparter for å bygge en interesseprofil for deg og vise deg relevante annonser på andre nettsteder. De fungerer ved å spesifikt identifiserer nettleseren og enheten din. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene, vil du ikke motta en målrettet reklameopplevelse på tvers av ulike nettsteder.

 

Innstillinger for informasjonskapsler

Du kan når som helst deaktivere noen eller alle informasjonskapsler helt eller delvis i nettleserinnstillingene.

 

Epost: privacyofficer@brp.com

 

 

POST: 

Bombardier Recreational Products Inc.

Attention: Legal Services

726, St-Joseph Street

Valcourt, Quebec

J0E 2L0

Canada

 

Vi vil samarbeide så godt vi kan med deg for å oppnå en rettferdig løsning på enhver klage eller problem du måtte ha når det gjelder bruken av dine personopplysninger. Hvis du derimot mener at vi ikke har vært i stand til å hjelpe deg med din klage eller ditt problem, kan du ha rett til å klage til Datatilsynet eller overordnet myndighet.