radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Viimeisin päivitys: 06/12/2020

 

Sisällysluettelo

1.            Laajuus ja tarkoitus

2.            Henkilötiedot ja yksilöimättömät tiedot

3.            Millaisia henkilötietoja keräämme

4.            Miten käytämme henkilötietoja

5.            Miten luovutamme henkilötietoja

6.            BRP:n oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelyyn

7.            Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja

8.            Evästekäytäntö

9.            Miten suojaamme henkilötietoja

10.          Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

11.          Lasten yksityisyyden suojan turvaaminen

12.          Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

13.          Omia henkilötietoja koskevat oikeudet

 

1.            LAAJUUS JA TARKOITUS

Bombardier Recreational Products Inc. / BRP US Inc. / BRP European Distribution SA. (osakkuus- ja tytäryhtiöineen, jäljempänä "BRP", "me") on maailmanlaajuisesti johtava valmistaja urheilullisten moottoriajoneuvojen ja käyttökoneistojen markkinoilla.

Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi ja haluamme kertoa avoimesti, miten keräämme, käytämme ja luovutamme henkilötietojasi (kuten jäljempänä on määritelty). Tämä tietosuojakäytäntömme koskee BRP:n sinusta keräämiä tietoja, mukaan lukien henkilötietoja. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on kuvata, miten BRP kerää, käyttää ja luovuttaa henkilötietoja, joita se on saanut verkkosivustoillaan käyntien tai verkkosivustojensa, palvelujensa ja tuotteidensa käytön yhteydessä tai muutoin keräämällä.

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan myös, miten voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää BRP:llä sinusta mahdollisesti olevista henkilötiedoista tai jos haluat muuttaa tai poistaa niitä. Suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön läpi ja säilytät sen tulevia tarpeita varten.

Jos asut Kaliforniassa, osavaltion lainsäädäntö saattaa taata sinulle lisäoikeuksia henkilötietojen käytön suhteen. Lisätietoja Kalifornian yksityisyysoikeuksista on Kalifornian tietosuojailmoituksessa (saatavana vain englanniksi).

 

2.            HENKILÖTIEDOT JA YKSILÖIMÄTTÖMÄT TIEDOT

Tässä tietosuojakäytännössä:

(a)           "henkilötiedoilla" tarkoitetaan tarkoitetaan tunnistettavaan henkilöön liittyviä tietoja; ja

(b)           "yksilöimättömillä tiedoilla" tarkoitetaan tietoja, joiden perusteella henkilöä ei voida tunnistaa (esimerkiksi koostetut tilastotiedot).

Yksilöimättömät tiedot eivät täytä henkilötietojen määritelmää, eikä niiden kerääminen tai käsittely kuulu tässä tietosuojakäytännössä eriteltävien keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevien menettelytapojen piiriin. Tästä tietosuojakäytännöstä löytyvät tiedot, jotka koskevat yksilöimättömien tietojen käsittelyä, ovat mukana vain informaatiotarkoituksessa.

 

3.            MILLAISIA HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME

Tiedot, jotka olet ilmoittanut meille

Keräämme tietoja, jotka luovutat meille vapaehtoisesti, kuten nimen, yhteydenpitokielen, puhelinnumeron, osoitteen ja sähköpostiosoitteen, kun haluat lisätietoja BRP-tuotteista ja -palveluista, kun sinusta tulee BRP-tuotteen omistaja tai kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme tai jälkimarkkinointipalveluumme BRP-tuotteisiin liittyen.

Automaattisesti kerätyt tiedot

Keräämme automaattisesti tietoja esimerkiksi evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla, kun käytät verkkosivustojamme tai jälleenmyyjiemme/maahantuojiemme verkkosivustoja. Saatamme esimerkiksi kerätä tietoja siitä, minkä tyyppisellä laitteella ja selaimella käyt verkkosivustoillamme, mitä käyttöjärjestelmää ja versiota käytät, mikä on IP-osoitteesi ja sen ilmoittama maantieteellinen sijaintisi, mitä sivuja katselet verkkosivustoillamme tai jälleenmyyjiemme/maahantuojiemme verkkosivustoilla sekä miten käytät sivustoilla olevaa sisältöä.

Muista lähteistä kerätyt tiedot

Saatamme saada esimerkiksi demografisia tietoja muista lähteistä, mukaan lukien kolmansilta osapuolilta, kuten jälleenmyyjiltä tai kumppaneilta, joiden kanssa tarjoamme palveluja tai osallistumme yhteisiin markkinointitoimenpiteisiin. Saatamme saada tietoja myös sosiaalisen median alustoilta, kuten Facebookista ja Twitteristä, kun olet yhteydessä meihin niiden kautta. Suojelemme kolmansilta osapuolilta saamiamme tietoja tässä kuvatun tietosuojakäytännön mukaan ja huomioimme myös mahdolliset tietolähteen asettamat lisärajoitukset.

Yhteydenotoistasi BRP:hen kerätyt tiedot

Olemme nostaneet esiin erilaisia tilanteita, joissa BRP saattaa mahdollisesti kerätä asiakkaiden henkilötietoja. Asiakkaiden yhteydenotot BRP:hen on jaoteltu seuraaviin osioihin:

BRP:tä koskevien tietojen hakeminen

Kun hankit tietoa BRP:stä, saatat vierailla verkkosivustolla tai käydä jossakin fyysisessä kohteessa. Voit esimerkiksi selata verkkosivustoamme, soittaa yhtiömme myyntiedustajille, vierailla BRP:n omistamassa liikkeessä, tilata BRP:n uutiskirjeitä ja osallistua BRP:n sponsoroimiin kilpailuihin ja arvontoihin tai tapahtumiin. Kun haluat lisätietoja BRP-tuotteista, saatat antaa yhteydenoton aikana vapaaehtoisesti henkilötietojasi, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Saatamme myös kerätä tietoja verkossa evästeiden tai vastaavien tekniikoiden avulla, kun käyt verkkosivustoillamme. Käytämme näitä tietoja tiedottaessamme BRP:n tarjoamista tapahtumista ja tuotteista – noudattaen roskapostilakien määrittämiä rajoituksia. Lisäksi voimme IP-osoitteiden avulla hahmottaa paremmin maantieteellisiä tietoja verkkosivustoilla kävijöistämme, jotta pystymme parantamaan verkkosivustojamme kaikkien eduksi. 

Henkilötietojen käsittely näihin tarkoituksiin on BRP:n oikeutettu etu.

BRP-tuotteiden ostaminen

Kun asiakas on päättänyt ostaa BRP-tuotteen, tarjoamme keinoja ostaa sen suoraan verkkosivustoiltamme tai BRP-jälleenmyyjältä. Ostaessasi meiltä pyydämme sinua antamaan tietoja, jotta voimme toteuttaa ostosi. Käytämme näitä tietoja kaupan solmimiseen, hankintasi seuraamiseen, toimitusongelmissa auttamiseen, palautusten käsittelyyn, jälkimyyntipalveluiden tarjoamiseen ja muihin BRP-tuotteidesi hankintaan liittyviin asioihin.

Henkilötietojen käsittely tätä tarkoitusta varten on välttämätöntä asiakkaan kanssa solmitun sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Huomaa, että emme tallenna maksu- tai luottokorttitietoja. Käytämme maksutietoja ainoastaan BRP-tuotteiden oston yhteydessä.

BRP-tuotteiden kirjaaminen rekisteriimme

Kun rekisteröimme BRP-tuotteen omistajatiedot takaisinkutsuja ja takuutarkoituksia varten, keräämme tietoja, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Näiden tietojen ilmoittaminen on välttämätöntä, jotta voimme rekisteröidä BRP-tuotteen. Keräämme nämä tiedot, jotta voimme vahvistaa yksittäisten BRP-tuotteiden omistajat, pystymme lähettämään takaisinkutsuja ja tarjoamaan takuu- ja jälkimarkkinointipalveluja.

Henkilötietojen käsittely näihin tarkoituksiin on BRP:n oikeutettu etu ja asiakkaalle elintärkeä etu takaisinkutsujen osalta.

Avun saanti BRP:ltä

Saatat joskus ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi BRP-tuotteisiisi liittyvää apua. Jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, saatamme kerätä tiettyjä tietoja sinusta tai BRP-tuotteistasi. Keräämme näitä tietoja pystyäksemme tarjoamaan mahdollisimman hyvää ja tehokasta asiakaspalvelua.

Henkilötietojen käsittely näihin tarkoituksiin on BRP:n oikeutettu etu.

 

4.            MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA

BRP käyttää keräämiään tietoja pystyäkseen toimittamaan sinulle tietoa tarjoamistaan BRP-tuotteista ja -palveluista. Tähän sisältyy myös tietojen käyttö kokemuksesi parantamiseen ja räätälöintiin. Käytämme tietoja myös pitääksemme yhteyttä sinuun, esimerkiksi tiedottaaksemme tiliisi liittyvistä asioista, saatavana olevista uusista BRP-tuotteista ja -palveluista, turvallisuudesta ja muista päivityksistä. BRP käyttää tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Asiakastuki

Käytämme tietoja asiakkaiden kyselyihin vastaamiseen, tuoteongelmien vianmääritykseen, asiakkaiden BRP-tuotteiden korjaamiseen ja asiakaspalvelun ja -tuen tarjoamiseen.

Turvallisuus ja kiistojen ratkaisu

Käytämme tietoja turvallisuuden suojaamiseen, varkauksien havaitsemiseen ja ehkäisemiseen, kiistojen ratkaisemiseen ja sopimustemme täytäntöön panemiseen.

Viestintä, räätälöinti, markkinointi ja mainonta

Käytämme keräämiämme tietoja pystyäksemme viestimään kanssasi ja räätälöimään viestintäämme. Saatamme esimerkiksi ottaa yhteyttä sinuun sähköpostitse tai muilla sähköisillä viestintävälineillä, jotta voimme tiedottaa uusista BRP-tuotteista ja -palveluista, tarjota räätälöityä palvelua, kertoa tukipyynnön edistymisestä tai kutsua sinut osallistumaan kyselyyn. Tämä tapahtuu noudattaen roskapostilakien määrittämiä rajoituksia.

Myynti ja jälkimarkkinointi

Myynti- ja jälkimarkkinointipalvelumme käyttävät tietoja ostosi käsittelyssä sekä BRP-tuotteen konfiguroinnissa ja huollossa. BRP saa yhteystietosi, ajoneuvon ja sen konfiguroinnin tiedot sekä myynti- ja huoltotiedot, kun ostat ajoneuvosi tai huollatat tai korjautat sen myynti- ja jälkimarkkinointipalveluidemme kautta myynnin tai huollon osana, ja käyttää niitä toimittaakseen pyytämäsi palvelut ja ilmoittaakseen sinulle ajoneuvoosi liittyvistä asioista. BRP saattaa käyttää näitä tietoja selvittääkseen näiden palvelujen toimitukseen liittyviä teknisiä tai muita ongelmia, parantaakseen jatkuvasti tuotteidensa laatua, varmentaakseen tietoja tietyissä tilanteissa, kuten takuuvaateiden selvityksessä, sekä tarkistaakseen, onko takaisinkutsujen edellyttämät korjaukset suoritettu asianmukaisesti.

Työnhaku ja rekrytointi

Kun jätät työhakemuksen, keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi rekrytointiin liittyvissä tarkoituksissa. Käytämme tietoja hakemuksesi hallinnointiin ja sen soveltuvuuden arviointiin hakemasi paikan kannalta, yhteydenpitoon kanssasi hakemuksesi tai mahdollisten muiden työmahdollisuuksien johdosta sekä saadaksemme paremman käsityksen siitä, millaiset henkilöt hakevat BRP:ltä töitä ja miten voimme tehdä BRP:stä houkuttelevamman työnhakijoiden kannalta.

Yksilöimättömät tiedot

Käytämme myös yksilöimättömiä tietoja. Voimme esimerkiksi: 

(a)           kerätä ja analysoida koostettuja ja/tai tunnistamattomaksi tehtyjä tietoja, jotta voimme tuottaa tilastoja tutkimustarkoituksiin kehittääksemme ja parantaaksemme BRP-tuotteita ja -palveluja. Tähän sisältyy myös BRP-tuotteiden ja -palvelujen tason säilyttäminen ja parantaminen sekä uusien toimintojen ja ominaisuuksien kehittäminen ja lisääminen;

(b)           käyttää evästeitä tai vastaavaa tekniikkaa, jotta voimme tarjota sinulle sopivinta BRP-mainontaa. Evästeiden ja kerättyjen tietojen avulla voimme luoda yleisöryhmiä ja käyttäjäluetteloita, jotka voimme luovuttaa valtuutetuille kolmansille osapuolille tavoittaaksemme yleisöä, jolla voi olla samanlaisia kiinnostuksen kohteita kuin BRP:n sivustoilla vierailleilla; ja

(c)           kehittää koosteanalyyseja ja liiketoimintatiedon hallintaa, joiden avulla pystymme toimimaan, suojaamaan, tekemään valistuneita päätöksiä ja raportoimaan liiketoimintamme suoritustasoista.

 

5.            MITEN LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJA

BRP:n keräämiä henkilötietoja saatetaan siirtää rajoitetusti kolmansille osapuolille. Tällöin henkilötietoja luovutetaan näille käsittelijöille tai sopimuskumppaneille, mutta ainoastaan siinä tarkoituksessa, että ne suorittavat palveluja BRP:n puolesta ja sen antamin ohjein noudattaen tätä tietosuojakäytäntöä.

Tiedot luovutetaan turvallisesti BRP:ltä kolmansille osapuolille käyttäen yhdenmukaisia turvakäytäntöjä. Luovuttaessaan tietoja muille BRP varmistaa, että he käyttävät henkilötietoja ainoastaan sovittuihin tarkoituksiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kolmannet osapuolet, joille luovutamme tietoja, ovat seuraavan tyyppisiä: 

●                    BRP:n osakkuus- ja tytäryhtiöt

●                    valikoidut mainostoimistot, mukaan lukien call-center-palvelut, jotka toteuttavat markkinointikampanjoita BRP:n puolesta

●                    BRP:n valtuuttamat jälleenmyyjät ja maahantuojat

●                    painotalot

●                    rekrytointipalvelut (koskee ainoastaan rekrytointitarkoituksiin kerättyjä tietoja)

●                    kolmannet osapuolet, joilla on meidän antamamme tai sinun antamasi valtuutus käsitellä henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä eriteltyihin tarkoituksiin.

BRP saattaa myös luovuttaa ja/tai siirtää henkilötietoja kolmannelle osapuolelle koko BRP:n tai jonkin sen osan tai BRP:n jonkin liiketoiminnan, omaisuuden tai osakkeiden tai niiden ositusten suunnitellun tai varsinaisen oston, myynnin (mukaan lukien selvitystila, realisointi, ulosmittaus tai haltuunotto), vuokrauksen, fuusion, sulautumisen, yhteisyrityksen, strategisen kumppanuuden tai jonkin muuntyyppisen kaupan, hallinnan, siirron, luovutuksen tai rahoituksen yhteydessä, jotta saat jatkossakin samat tuotteet ja palvelut kolmannelta osapuolelta.

Voimme luovuttaa myös yksilöimättömiä tietoja erilaisissa yhteyksissä, mukaan lukien edellä mainitut, niihin kuitenkaan rajoittumatta.

 

6.            BRP:N OIKEUDELLISET PERUSTEET HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN

BRP käyttää yllä kuvattuja henkilötietoja niiden maiden erilaisten yksityisyydensuojalakien sallimissa rajoissa, joissa toimimme. Sikäli kuin sovellettavat yksityisyydensuojalait sallivat, BRP noudattaa seuraavia periaatteita:

●                    BRP on saanut suostumuksesi

●                    tietojen antaminen on tarpeen sopimuksen täytäntöön panemiseksi

●                    BRP:llä on lakisääteinen velvoite henkilötietojen käsittelyyn

●                    yksilön elintärkeitä etuja on suojattava

●                    käsittely on välttämätöntä yleisen edun vuoksi

●                    BRP:llä on oikeutettu etu henkilötietojen käsittelyyn, paitsi jos perusoikeutesi ja -vapautesi ovat etusijalla tällaiseen oikeutettuun etuun nähden.

BRP pidättää oikeuden luovuttaa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, jos laki, asetus, etsintälupa, haaste tai tuomioistuimen päätös sitä vaatii tai valtuuttaa meidät siihen.

 

7.            KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA

Henkilötietojasi säilytetään ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen sitä tarkoitusta varten, johon olemme niitä keränneet, tai muita sallittuja rinnakkaisia tarkoituksia varten. Jos käytämme tietoja useisiin tarkoituksiin, säilytämme niitä siihen saakka, että myöhäisin säilytysaika on kulunut umpeen. Lopetamme kuitenkin tietojen käytön niihin tarkoituksiin, joille varattu säilytysaika on umpeutunut.

Henkilötietoja säilytetään turvallisella tavalla, ja niihin pääsy on rajoitettu ainoastaan sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat niitä asianmukaisiin tarkoituksiin.

Tietojen säilytysajat perustuvat liiketoimintamme tarpeisiin. Kun henkilötietoja ei enää tarvita, ne joko anonymisoidaan peruuttamattomasti tai tuhotaan turvallisesti.

 

8.            EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Mikä on evästetiedosto?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka sijoitetaan tietokoneellesi verkkosivustolla käynnin yhteydessä. Se luodaan yleensä, kun uusi verkkosivu avataan.

Evästeisiin tallennetaan sivuston käyttäjäkokemuksen hallintaa varten yksilöimättömiä tietoja tietokoneestasi, kuten käyttämäsi selaimen tyyppi. Evästeet sisältävät pienen määrän tietoja tietystä käyttäjästä ja verkkosivustosta, jotta tarjottavia verkkosivuja voidaan räätälöidä tietylle käyttäjälle sopiviksi. Jotkin sivut voivat sisältää komentosarjan, joka hyödyntää evästeen tietoja ja voi näin siirtää tietoja sivustolla (tai siihen liittyvällä sivustolla) käyntikerrasta toiseen. Evästeet voivat myös tallentaa tietoja mieltymyksistä verkkosivustokokemuksen räätälöimiseksi. Useimmissa selaimissa evästeitä voidaan hallita asetuksien avulla.

Käytämme evästeitä BRP:n verkkosivustojen ja sähköpostiohjelmien hallintaan.

Evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käyttö BRP:n verkkosivustoilla

Välttämättömät evästeet

Aina aktiivinen – nämä evästeet ovat tarpeen verkkosivuston toimintaa varten. Ne ovat vaste omalle toiminnallesi, kuten kirjautuminen, kielivalinnat, selaimen asetukset ja automaattisesti täytettävät lomakkeet. Voit säätää selaimesi varoittamaan, kun näitä evästeitä käytetään, tai estämään niiden käytön. Huomaa, että sivuston jotkin osat eivät ehkä toimi, jos estät evästeet.

Facebook Pixel

BRP ja Facebook käyttävät näitä evästeitä tarkoituksenaan mitata, kehittää ja parantaa mainontaa Facebookin käyttäjille. Evästeet tunnistavat selaimesi ja laitteesi, jotta saadaan varmistettua, että BRP näyttää Facebook-mainoskampanjansa käyttäjille, joita kyseinen mainonta kiinnostaa. Tämä tapahtuu analysoimalla, mitä sisältöä käyttäjä aktiivisesti käyttää.

Markkinointievästeet

Näiden evästeiden avulla BRP ja kolmannet osapuolet koostavat profiilin kiinnostuksen kohteistasi, näyttävät relevantteja viestejä ja selvittävät mainonnan toimivuutta. Evästeiden avulla seurataan esim. selain- ja laitetunnisteita, kävijämääriä, mainosten saamia napsautuksia ja viimeksi ladattuja sivuja. Niitä käytetään myös kuluttajaprofiilien luomiseen; tähän sisältyy mainosten näyttäminen katsottujen tuotteiden tai BRP:n sivustoilla tapahtuneen toiminnan perusteella. Jos estät nämä evästeet, et saa kohdistettua mainontaa eri verkkosivustoilla.

Kohdistamis-, käyttäytymis- ja tilastointievästeet

Näiden evästeiden avulla BRP ja kolmannet osapuolet luovat yleisöryhmiä ja luetteloita käyttäjistä, jotka ovat toimineet BRP:n sivustolla tietyllä tavalla. Nämä evästeet eivät sisällä mitään tunnisteita tai yksilöitäviä henkilötietoja.

Omat evästeasetukset

Voit estää evästeiden toiminnan osittain tai kokonaan koska tahansa selaimen lisäasetusten avulla. Saat lisätietoa evästeiden estämisestä osoitteesta https://cookies.insites.com/disable-cookies/

Läpinäkyvät GIF-kuvat

Läpinäkyvät GIF-kuvat (ns. web beacon, web bug) ovat pikkuruisia kuvatiedostoja, joilla on yksilöity tunniste, ja ne toimivat evästeiden tapaan. Evästeistä poiketen läpinäkyvät GIF-kuvat on kuitenkin upotettu näkymättömiin verkkosivuille, eikä niitä tallenneta kiintolevyllesi.  Nämä "kuvat" latautuvat automaattisesti selaimeesi/laitteellesi, kun vierailet verkkosivustollamme tai avaat lähettämämme html-muotoisen sähköpostiviestin, ja näin saamme tiedon siitä, onko tietyllä sivulla käyty tai onko sähköpostiviesti avattu. Läpinäkyvien GIF-kuvien avulla voimme seurata yksinkertaisia käyttäjätoimia, jotka liittyvät verkkosivustoihimme ja lähettämiimme sähköpostiviesteihin, mikä auttaa meitä arvioimaan sivustojemme ja viestintämme tehokkuutta ja toimivuutta. Saatamme käyttää läpinäkyviä GIF-kuvia vierailijoidemme toiminnan seurantaan, sisältöjen hallintaan ja käyttötilastojen laadintaan. Me ja meille palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet voimme käyttää läpinäkyviä GIF-kuvia myös asiakkaille lähetettävissä html-sähköpostiviesteissä seurataksemme viestien vastausprosenttia, tunnistaaksemme, milloin viestit tulevat luetuiksi, sekä seurataksemme sitä, lähetetäänkö viestejämme edelleen. Nämä on mahdollista estää joko käyttämällä jotakin kolmannen osapuolen sovellusta, kuten Ghostery (https://www.ghostery.com), tai sähköpostiviestien kohdalla muuttamalla asetuksia siten, että viestien kuvia ei ladata (mikäli sähköpostiohjelma tukee tällaista toimintoa).

Kolmansien osapuolten analyysit

Hyödynnämme automatisoituja laitteita ja sovelluksia, kuten Google Analytics -ohjelmaa (https://support.google.com/analytics/answer/6004245) (jos haluat estää analyysin käytön, katso lisätietoja: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Käytämme myös palveluita, jotka auttavat meitä ymmärtämään paremmin käyttäjiemme tarpeita ja tarjoamaan paremman alustan ja käyttäjäkokemuksen. Nämä palvelut hyödyntävät evästeitä ja muita tekniikoita, joilla kerätään tietoa käyttäjiemme toiminnasta (seuraamalla sitä, kuinka paljon eri sivuilla vietetään aikaa, mitä linkkejä käyttäjät napsauttavat sekä mistä käyttäjät pitävät tai eivät pidä) sekä heidän käyttämistään laitteista (erityisesti laitteen IP-osoitteesta (joka tallennetaan vain anonymisoidussa muodossa), laitteen näyttökoosta, laitteen tyypistä (yksilöidyt laitetunnisteet), selaintiedoista, maantieteellisestä sijainnista (vain maakohtaisesti) ja valitusta kielestä, jolla verkkosivustoamme katsellaan). Nämä tiedot tallennetaan pseudonymisoituun käyttäjäprofiiliin, eikä niitä käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen tai yhdistetä yksittäisen käyttäjän muihin tietoihin.

 

9.            MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOJA

BRP tekee kaupallisen liiketoiminnan kannalta kohtuullisia ponnisteluja varmistaakseen, että estetään kerättyjen henkilötietojen häviäminen ja ulkopuolisten pääsy kerättyihin henkilötietoihin. Suojaus koskee sekä sähköisesti että paperikopioina tallennettuja tietoja. Pääsy henkilötietoihin on rajattu henkilöille, joilla on siihen liiketoiminnan puolesta tarve, joka vastaa tietoja annettaessa ilmoitettua syytä. Lisäksi BRP käyttää yleisesti hyväksyttyjä tietosuojatekniikoita, kuten palomuureja ja pääsynvalvontamenetelmiä, estämään henkilötietojen häviämisen ja ulkopuolisten pääsyn tietoihin.

Jos käytämme palveluntarjoajia, joilla on mahdollisesti pääsy henkilötietoihin, edellytämme heiltä tietosuoja- ja turvakäytäntöjä, jotka vastaavat omia käytäntöjämme. Solmimme palveluntarjoajiemme kanssa sopimuksia ja käytämme myös muita keinoja varmistaaksemme henkilötietojen luottamuksellisuuden ja turvallisuuden ja estääksemme tietojen käytön muihin kuin sovittuihin tarkoituksiin.

Henkilötietojen kansainväliset siirrot

Kun luovutamme tietoja kolmansille osapuolille tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, henkilötietoja saatetaan siirtää maihin, joissa tietosuojalait saattavat taata henkilötiedoille heikomman suojan kuin oman asuinmaasi lainsäädäntö. Huolehdimme tarkasti henkilötietojen suojaamisesta ja olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset mekanismit niiden suojaamiseksi kansainvälisten siirtojen yhteydessä. Noudatamme henkilötietojen siirrossa soveltuvia tietosuojalakeja ja käytämme sopivia suojatoimenpiteitä varmistaaksemme henkilötietojesi riittävän suojan kaikkien soveltuvien lakien mukaisesti. Huomaa, että kun henkilötietosi siirretään asuinmaasi ulkopuolelle, niihin sovelletaan kyseisen maan lainsäädäntöä.

Mikäli Euroopan unionin jäsenvaltioiden kansalaisten henkilötietoja siirretään EU:n ulkopuolelle, ennen siirtoa varmistetaan huolellisesti, että se on sallittua EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 rajoissa. Tämä riippuu osittain Euroopan komission arviosta vastaanottavassa maassa sovellettavien henkilötietojen suojatoimenpiteiden riittävyydestä, ja tämä arvio voi muuttua ajan kuluessa.

 

10.          LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOILLE

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Siirtyessäsi linkin kautta heidän verkkosivustoilleen sinun tulisi olla tietoinen siitä, että linkitettyjen verkkosivustojen operaattorit saattavat myös kerätä henkilötietoja (mukaan lukien evästeiden käytön kautta muodostuneita tietoja). BRP ei ole vastuussa siitä, miten kolmannet osapuolet keräävät, käyttävät tai luovuttavat henkilötietoja. Sinun on tärkeää perehtyä itse heidän tietosuojakäytäntöihinsä ennen henkilötietojen antamista.

 

11.          LASTEN YKSITYISYYDEN SUOJAN TURVAAMINEN

BRP:n verkkosivustot eivät ole kohdistettu lapsille tai tarkoitettu lasten käyttöön. Emme tietoisesti kerää alle 16-vuotiailta lapsilta henkilötietoja. Alle 16-vuotiaiden lasten ei pitäisi rekisteröityä sivustoillemme tai antaa BRP:lle mitään henkilötietoja ilman vanhemman tai laillisen huoltajan lupaa.

 

12.          MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

BRP pidättää oikeiden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä koska tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tällä verkkosivustolla julkaistua tietosuojakäytäntöä tulee pitää kullakin hetkellä voimassa olevana tietosuojakäytäntönä, ja sen alussa näkyvä päivittyvä päivämäärä osoittaa nykyisen version voimaantulopäivän. Suosittelemme käymään tällä verkkosivustolla ajoittain nähdäksesi tietosuojakäytäntöön tehdyt mahdolliset muutokset.

 

13.          OMIA HENKILÖTIETOJA KOSKEVAT OIKEUDET

Voit kysyä BRP:ltä, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ja voit myös pyytää meitä korjaamaan virheelliset tiedot.

Voit pyytää meitä lopettamaan kaupallisten viestien lähettämisen. Helpoin tapa on perua suostumuksesi, ja voit tehdä sen koska tahansa joko napsauttamalla minkä tahansa uutiskirjeen tai kaupallisen viestin lopussa olevaa tilauksen peruuttamisen linkkiä tai ilmoittamalla asiasta meille sähköpostitse, postitse tai puhelimitse käyttäen alla olevia yhteystietoja. Huomaa kuitenkin, että vaikka perut suostumuksesi vastaanottaa kaupallisia viestejä BRP:ltä, saatat edelleen saada kaupallisia viestejä jälleenmyyjiltä ja maahantuojilta, joilla on omat, erilliset järjestelmänsä suostumusten hallinnalle.

Voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn kokonaan ja/tai poistamaan ne tietokannastamme. Huomaa, että vaikka pyydät meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn tai poistamaan ne tietokannastamme, emme voi noudattaa pyyntöä siltä osin kuin BRP:llä on velvollisuus pitää sinuun yhteyttä terveys- ja turvallisuussyistä, esimerkiksi BRP-tuotteitasi koskevien takaisinkutsujen ja takuuasioiden takia.

Tällaista pyyntöä varten BRP saattaa tarvita lisätietoja voidaakseen varmentaa henkilöllisyytesi asianmukaisesti.

Voit auttaa meitä pitämään henkilötietosi ajan tasalla ilmoittamalla meille näiden tietojen muutoksista. Jos sinulla on kysyttävää BRP:n tietosuojakäytännöstä tai haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käytöstä, mukaan lukien siitä, että käytämme oman asuinmaasi ulkopuolisia palveluntarjoajia, voit ottaa yhteyttä BRP:n tietosuojavastaavaan seuraavasti:

Sähköposti: privacyofficer@brp.com

OSOITE: Bombardier Recreational Products Inc.
Attention: Legal Services
726, St-Joseph Street
Valcourt, Quebec
J0E 2L0
Kanada

Haluamme tehdä yhteistyötä kanssasi ja saavuttaa reilun ratkaisun mahdollisiin henkilötietojen käyttöä koskeviin valituksiin tai huoliin. Jos kuitenkin koet, että emme ole pystyneet auttamaan sinua valituksesi tai huolesi kanssa, sinulla voi olla oikeus tehdä valitus oman maasi tietosuojaviranomaiselle (jos maassasi on sellainen) tai valvontaviranomaiselle.

SÄHKÖPOSTI:

privacyofficer@brp.com

 

 

OSOITE: 

Bombardier Recreational Products Inc.
Attention: Legal Services
726, St-Joseph Street
Valcourt, Quebec
J0E 2L0
Kanada

 

Haluamme tehdä yhteistyötä kanssasi ja saavuttaa reilun ratkaisun mahdollisiin henkilötietojen käyttöä koskeviin valituksiin tai huoliin. Jos kuitenkin koet, että emme ole pystyneet auttamaan sinua valituksesi tai huolesi kanssa, sinulla voi olla oikeus tehdä valitus oman maasi tietosuojaviranomaiselle (jos maassasi on sellainen) tai valvontaviranomaiselle.